Therese fortæller

Det er mandag. 

Jeg sidder i toget på vej hjem. Jeg har lige været til your choice med Lotte og pigerne. 

Det er 3 måneder siden jeg første gang satte ned  i rundkredsen med de andre spiseforstyrrede piger. 

Jeg sidder og tænker på hvor meget der er sket på den korte tid. 

Da jeg kom overspiste jeg en smule, men det var lidt i forhold til hvad det havde været på grund af mit nyligt optagne sexmisbrug. 

Derfor følte jeg mig faktisk malplaceret. 

Jeg sad i en cirkel med piger med anoreksi eller bulimi og piger som kunne spise 4 poser chips om dagen. Sådan var jeg jo ikke. 

Jeg fortalte åbent i gruppen at jeg følte mig malplaceret. Jeg var sikker på at jeg derfor ikke var velkommen men Lotte fortalte mig tilgengæld at jeg var mere end velkommen og vi aftalte at jeg skulle blive ved med at komme uanset hvor malplaceret jeg følte mig. 

Idag føler jeg mig ikke malplaceret i Your Choice. 

Your Choice blev mit fristed og der hvor jeg kunne dele lige hvad jeg havde brug for. 

Det var Lotte og Your Choice der fik mig til at indse at min sexafhængighed var blevet en erstatning for den mad jeg nu ikke længere spiste. 

Overspisningen og sexmisbruget er begge et symptom på den sygdom i følelserne alle os piger i gruppen har tilfælles. Det betød rigtig meget for mig. 

Jeg er super glad for Your Choice og mærker i hverdagen hvordan hypnosen blandt andet får mig til at handle anderledes end jeg plejer at gøre fx i forhold til mad, men også i forhold til mig selv. 

Lotte giver os nogle redskaber til at tage styringen i vores eget liv og det er jeg mere end taknemmelig for. 

Undervisningen vi får betyder sindssygt meget for mig da jeg er overbevist om at vejen til min helbredelse kommer igennem oplysning. 

Lige nu er jeg afholden fra sukker. Det har jeg aldrig været før, men Lotte forklarede hvordan sukker rent biologisk fx ødelægger min evne til at føle mæthed. 

Det har hjulpet mig meget. 

Det vigtigste i Your Choice er at man bliver accepteret uanset hvad og at man ikke bliver fordømt uanset hvad. Det er den tryghed jeg har manglet for at kunne begynde at gå helbredelsens vej. Så det vil jeg gerne takke for. 

Therese