Sabine fortæller

Jeg er taknemlig for at være blevet en del af mandagsgruppen i Your Choice.

Jeg har gået i meget behandling igennem tiden, men jeg haraldrig før oplevet at blive mødt med så stor forståelse, nærvær og kærlighed, som jeg gør hver eneste mandag på Haraldsgade.

Første gang jeg sad i rundkredsen, var det grænseoverskridende at åbne sig op og meget barskt at høre de andres fortællinger. Men nu er Your Choice blevet min uges højdepunkt – mit ’helle’, hvor jeg føler mig velkommen og værdsat. 

I stedet for at blive skræmt af de andre, kan jeg nu spejle mig i dem og lære af deres liv og erfaringer. Man kan dele alting uden at blive fordømt. Gruppen er tryg og tålmodig og er blevet en fast støtte i mit ellers turbulente liv med op- og nedture.

Foruden støtte og forståelse lærer vi også en masse redskaber til at bruge vores indre styrke til at gå helbredelsens vej og komme ud af misbruget.

Lotte er en fantastisk coach, der med sit positive humør, stærke personlighed og enorme livserfaring formår at nå ind til os alle.

Hun formår, på en kærlig og nænsom måde, at trøste os, styrke os, provokere os og sidst men ikke mindst – motivere os til at ville ændre vores liv, så vi atter kan mærke glæden og livet igen.

Jeg har stor respekt for hendes arbejde. Hun kan noget, ingen andre formår.

Og hun gør det mandag efter mandag efter mandag.

Your Choice har uden tvivl ændret mit liv for altid.

Tusind tak