Brugerne

Brugerne af Your Choice har rundhåndet delt ud af deres gribende historier

De unge spiseforstyrrede piger har som brugere af Your Choice valgt at dele ud af deres oplevelser. Dem kan du læse her:

Jeg har været fanget i mere eller mindre forstyrrede mønstre siden 14 års alderen, eller ihvertfald er det det tidligste jeg kan huske. Og det er så tiltaget i mine tidlige 20’ere til et decideret misbrug af mad og med side misbrug af shopping og alkohol.

Læs hele Maria’s historie her

 

Da jeg kom overspiste jeg en smule, men det var lidt i forhold til hvad det havde været på grund af mit nyligt optagne sexmisbrug. 

Derfor følte jeg mig faktisk malplaceret. 

Læs hele Therese’s historie her

 

Første gang jeg sad i rundkredsen, var det grænseoverskridende at åbne sig op og meget barskt at høre de andres fortællinger. Men nu er Your Choice blevet min uges højdepunkt – mit ’helle’, hvor jeg føler mig velkommen og værdsat.

Læs hele Sabine’s historie her

 

Jeg sidder og stirrer på min computer uden at vide hvor jeg skal starte eller slutte. Uden Your Choice havde jeg ikke været det fantastiske sted i mit liv som jeg er idag.
Jeg startede i Your Choice i august 2013 og havde min sidste dag i gruppen i mandags d. 31-06-2014.

Læs hele O’s historie her

 

 Min historie med Your Choice starter d. 28/12 2011 hvor jeg ligger på mit badeværelses gulv med så kraftige mavesmerter at jeg tror at jeg revner, jeg græder og ønsker ikke at være mere, jeg kan ikke mere. Jeg husker at jeg tænker: ”Der er et eller andet galt, det er ikke normalt det her.”

Læs hele Anjas historie her

 

 Jeg var ret forventningsløs da jeg kom første gang, men efter flere måneder, som det jo har varet, kan jeg se,  jeg kun har misset det 3 gange. Og de gange har jeg fortrudt hver gang. For det er et ’safe place’ at være der.

Læs hele Mariannes historie her

 

Det at blive indlagt var et rent mareridt for mig, da hospitalet benyttede sig af “straf/belønnings” metoden, hvor jeg skulle tage 1/2-1 kg på om ugen, og hvis ikke jeg overholdt dette måtte jeg ikke komme hjem til mine forældre på weekendbesøg.

De første par måneder fulgte en vagt konstant efter mig og sad ved min dør hver nat og holdt øje med, at jeg ikke motionerede, kastede op eller andet.

Læs hele Charlottes historie her